OVER MIJ

'Dieren zijn mijn passie en spelen een belangrijke rol in mijn leven'

Opleiding

Opleiding Dierenasiel/Pension/Cattery (Honden- en Kattenbesluit)

Begeleiding

Ervaring met begeleiding, africhting, verzorging, gedrag en opvoeding

Kennis van verzorging

Wij beschikken over jarenlange ervaring

LENEKE

Van jongs af aan ben ik opgegroeid met dieren bij mijn ouders op de boerderij.Ik fok met veel succes honden en paarden. Dieren zijn mijn passie en spelen een belangrijke rol in mijn leven. Hondenhotel Zwanenburg is dan ook mijn hobby en beroep tegelijkertijd.U kunt uw hond met een gerust hart volledig aan mij toe vertrouwen. 

Previous
Next

REVIEWS

Hieronder treft u een overzicht van de laatste reviews die wij ontvangen hebben: 

Wat heeft onze Becky het heerlijk gehad bij jullie. Ook wij hadden eerst een oefendagje gedaan, en daarna een lang weekend bij jullie. Na het oefendagje was ze al uitgeput, maar na het weekend hadden wij een schaap ipv een mechelse herder terug. Ze wil weer!!! Spelen is lust en haar leven. Tot snel en bedankt.

PATRICIA

Onze boerboel pup van 6 maanden gaat met ontzettend veel plezier wekelijks naar de
opvang! Zodra de autodeur opengaat speert ze naar de ingang. Ik vond het wel moeilijk de eerste keer om haar achter te laten, maar via de webcam zagen wehaar spelen en ik heb even gebeld met Leneke hoe het ging.
Ik kan het iedereen aanraden, ze kan haar energie kwijt en komt moe en voldaanweer thuis!

CYNTHIA

Loetje heeft het niet zo op grote honden dus op advies van een hondentrainster heb ik hem een aantal keren naar de dagopvang van Leneke gebracht. Op de webcam kwam Loetje jammer genoeg niet zo vaak voorbij, dan verbleef hij wa***ijnlijk in het gedeelte voor de kleiner hondjes. Maar des te leuker wanneer hij af en toe in beeld kwam! Loetje is inmiddels wel iets rustiger wanneer hij een andere grote hond ziet, helaas niet bij alle grote honden maar dat zal misschien de aard van het beestje zijn! De gewenningsperiode voor Loetje is inmiddels voorbij maar ik breng Loetje in ‘noodgevallen’ graag een dagje naar Leneke!

AMBER

Heeft u een vraag? Wij staan graag voor u klaar!

Hondenhotel Zwanenburg

IJweg 332

1161 GG

Zwanenburg

© Copyright 2011 | Hondenhotel Zwanenburg | Algemene Voorwaarden | Designed by Web Nederland